Rondleidingen

Ontdek De Vondst

Bij de Vondst organiseren we ook rondleidingen. Deze rondleidingen zijn gekoppeld aan een bepaald thema en/of een specifiek evenement. Je kunt hier gratis aan deelnemen door tijdig (bij voorkeur 2 weken) van te voren je aan te melden. Het thema van de rondleidingen varieert; afhankelijk van de actuele expositie zijn er speciale rondleidingen en we hebben een rondleiding door ons archeologisch depot en restauratieatelier Restaura. In de agenda zie je of er binnenkort weer een rondleiding gepland staat.

Wil je tijdens deze thema periodes en/of specifieke evenementen een aparte rondleiding boeken voor een gezelschap of speciale gelegenheid? Ook dat kan door je van te voren (bij voorkeur 2 weken) aan te melden.

De rondleidingen zijn gratis te boeken, behalve wanneer je Restaura wenst te bezoeken. Hiervoor is een vergoeding van € 75 verschuldigd voor een rondleiding van 30 minuten voor een groep van maximaal 20 personen. Heb je andere vragen hierover, dan kun je ons mailen (info@devondst.nl) of bellen via telefoonnummer 045 5605283.

Reserveren

Rondleiding reserveren

Vul het onderstaande formulier in om een rondleiding te reserveren.