Verrijking

Archeologie verrijkt

Wij maken Limburgs archeologisch erfgoed voor iedereen op een unieke manier beleefbaar om zo ons rijke verleden te verwaarden.

De rijkheid van archeologie is onbegrensd en ongekend. De Vondst verbindt archeologische schatten op een unieke manier met het heden. De Vondst helpt je om de waarde van historische schatten te ontdekken en te begrijpen. Wij bieden je de actuele archeologische kennis en inzichten, die we met passie met jou delen.

Onze vondst = Jouw vondst

Verhalen

We kunnen eindeloos veel verhalen vertellen over ons archeologisch erfgoed. Waar zou jij nog graag meer over willen weten? Geef het aan ons door.

Ga naar pagina…

Bijzondere vondsten

Sommige vondsten hebben zo’n bijzonder verhaal dat we er een speciaal item aan wijden. Ben jij nieuwsgierig naar het verhaal achter een bepaalde Limburgse vondst? Laat het ons weten en misschien maken we er dan ook een item van…

Ga naar pagina…

Videos

We hebben een prachtige serie video’s voor je geselecteerd. Zo kun je ook van thuis uit bezig zijn met archeologie. Laat je ons weten wat je ervan vindt?

Ga naar pagina…

Archeologisch spreekuur

Stel je vraag aan onze specialist. Hiervoor organiseren we regelmatig een archeologisch spreekuur. Je kan je vragen ook altijd online stellen.

Ga naar pagina…